Bijuteriile de pe blog sint confectionate din pietre semipretioase, sidef si coral cu sirma argintata sau argint 925. Restul materialelor folosite sint descrise la fiecare articol in parte, acolo unde este cazul. Accesoriile sint unicat.

duminică, 27 martie 2011

Bijuterii din lemn pentru copii

Una dintre prietenele mele mi-a cerut sa ii fac ceva pentru fetita ei. Insa bijuteriile pentru copii au alt specific. In primul rind sint confectionate din lemn sau plastic si in al doilea rind se evita metalul si sint insirate pe guta elastica. Mi-am dat curs imaginatiei si am incercat citeva coliere - lanturi elastice cum le spune amica mea - din diverse forme de lemn colorate multicolor. Cind m-am apucat nu am crezut ca exista asa multe feluri de margele de lemn si forme atit de frumoase. Iata ce a iesit. Pentru comenzi ma puteti contacta pe e-mail. Si... accesoriile vor fi unicate. Va garantez.


Pret: 20 lei (cod 027) (vindute)
 Si bineinteles bratari altfel colierul era prea singur si am alaturat alt accesoriu.

Pret: 10 lei. vindute (cod 026) 

3 comentarii:

Sandra spunea...

Minunate cadouri pentru copii, din lemn, sanatos si natural, viu colorat si plin de bucurie! Multumesc, Manu!

ManuEla spunea...

Cu drag, Sandra. si nu uit de lantisoare roz pentru fetitele Maria.

seowebmaster spunea...

Hi,

I’m really impressed with your blog article, such great & useful knowledge you mentioned here

Bijuterii Pentru Copii :- All4silver este unul dintre magazin online lider furnizarea gamă largă de bijuterii argint pentru copii și argint en-gros in Romanian.

Visit Now - https://www.all4silver.com/ro/